Keittiöön

Keittiöön

Fatwood viihtyy myös keittiössä ja nikkaroi mielellään kaikenlaista kotikokeille. Puusta saa tehtyä monenlaisia ruuan valmistukseen, tarjoiluun ja esillepanoon liittyviä esineitä.

Leikkuulauta

Puinen leikkuulauta on hygieeninen, kestävä ja kaunis. Fatwood valmistaa leikkuulaudat siten, että valmiissa laudassa puun syyt ovat pystyssä veistä vasten. Tällaiset ns. ”end grain” leikkuulaudat säästävät sekä veitsen terää että laudan pintaa. Laudan pinnan voi hioa uudelleen ja öljytä aika ajoin, mikä pidentää käyttöikää edelleen.

Hintaesimerkki

End grain -leikkuulauta koivua, paksuus 4 cm, ei koristeupotuksia

30 cm x 40 cm: 80 € (sis. ALV)

Aluset&tarjottimet

Perinteisten pannun- ja lasinalusien ja tarjottimien lisäksi Fatwood tekee mm. cocktail-lautasia. Kädessä pidettävältä lautaselta pitää pystyä syömään yhdellä kädellä, jolloin viinilasille tulee olla oma paikka. Pannunalusia voidaan tehdä erilaisista eläinhahmoista tai muusta halutusta kuvasta, joko muotoon leikkaamalla tai kaivertamalla. Fatwood yhdistää pannunalusissaan puuta, metallia, korkkia ja narua.

Veitsimagneetti

Veitsimagneetissa magneetit ja seinäkiinnitys on upotettu puun sisään, jolloin näkyviin jää pelkkä puupinta. Magneetit ovat tehokkaita ja pitävät veitset hyvin kiinni myös puun läpi. Kiinnitystä varten seinään pitää porata paikat kahdelle ruuville, joilla ruuvataan seinään kylmäsinkitty lattarauta. Veitsimagneetti pysyy kiinni lattaraudassa magneettien avulla. Veitsimagneetin saa halutun pituisena ja vaikka omalla logolla.

Hintaesimerkki

Veitsimagneetti 40 cm 50 € (sis. ALV)

Logomerkkaus 5-15 € (sis. ALV)