Laser-merkkaukset

Laser-merkkaukset

Fatwoodin uusimpiin palveluihin kuuluvat laser-merkkaukset. Laserilla voi merkata monenlaisia materiaaleja asiakkaan toiveiden mukaan.

Tekstit ja/tai logot poltetaan materiaaliin laserilla. Pyöritinlaitteen avulla merkkauksia on mahdollista tehdä myös esimerkiksi mukeihin, pulloihin tai muihin kaareviin pintoihin. Lopuksi merkkaus siistitään tarvittaessa, koska laserointi tuottaa jonkin verran nokea. Maalatuista pinnoista laserointi paljastaa pohjamateriaalin tai alemman kerroksen värin. Muuten merkkaus on musta tai harmaa.

Laserilla voi merkata erittäin monia materiaaleja ja osaa voi myös leikata (ks. alla). Asetuksia muuttamalla pystytään merkkaamaan hellävaraisesti esimerkiksi pahviset muistikirjan kannet tai vaikka leikkaamaan paloja vanerista.

Laserin työstöalue on enintään 45 cm * 70 cm.

Asiakas saa halutessaan suuntaa-antavan kuvan merkkauksesta etukäteen. Kuva antaa hyvän käsityksen siitä, miltä lopullinen tuote näyttää.

Laserilla voi merkata ainakin näitä materiaaleja. Osaa voi myös leikata.
puu
muovi, akryyli, kumi
pahvi, paperi
nahka, kangas
lasi
kivi
korkki
luu
teräs ja alumiini (vaativat erikoiskäsittelyn)

Muistikirja

Voit toimittaa oman muistikirjasi laser-merkattavksi tai tilata muistikirjan omalla merkkauksella. Fatwoodilla on muutamia erilaisia muistikirjoja valmiina merkkausta varten.

Nimikyltti

Nimikylttejä voidaan tehdä – ja on tehtykin – erilaisille organisaatioille ja työyhteisöille. Kyltit voidaan tehdä halutussa koossa ja halutuilla merkinnöillä. Kyltti kiinnitetään käyttäjän vaatteeseen esimerkiksi kyltin taakse liimattavalla neulalla tai magneetilla.

Muki

Pyöritinlaitteen avulla voi merkata kaarevia pintoja. Tässä on teräksiseen termosmukiin tehty laserilla kuva ja tekstiä. Laserointi polttaa mukin pinnassa olevan maalin pois ja paljastaa alla olevan teräspinnan.