Kyltit

Kyltit

Yksi Fatwoodin suosituimmista tuotteista on erilaiset kyltit. Kyltit voidaan tehdä täysin asiakkaan toiveiden mukaan ja lopputuloksena on siisti, pitkäikäinen ja viimeistelty kyltti.

Tekstit ja/tai logot jyrsitään puuhun CNC-jyrsimellä. Jyrsintä siistitään ja maalataan kolmeen kertaan ulkomaalilla. Lopuksi kyltti viimeistellään hiomalla, jolloin kaiverruksen rajat terävöityvät. Parhaiten kylteissä toimii valkoinen ja musta väri.

CNC-tekniikka mahdollistaa lähes minkä tahansa kirjasimen tai kuvan käytön. V:n mallista terää käytettäessä pienetkin yksityiskohdat onnistuvat hienosti, sillä kone nostaa terää tarvittaessa ja kaivertaa yksityiskohdat aivan terän kärjellä.

Kylttimateriaalina käytetään pääasiassa lämpökäsiteltyä haapaa. Se harmaantuu hiljalleen ulkoilmassa, jolloin kyltin valkoiseksi maalatut tekstit erottuvat entistä paremmin harmaata taustaa vasten. Lämpökäsittely toimii painekyllästyksen tavoin suojaten puuta lahoamiselta. Lämpökäsittely on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä lämpökäsitellyn puun voi hävittää polttamalla. Kylttimateriaaleiksi käyvät myös muut puulajit, muovi ja pehmeät metallit.

Asiakas saa halutessaan tietokonevedoksen kyltistä kuvana. Kuva antaa hyvän käsityksen siitä, miltä lopullinen kyltti näyttää.

Opaskyltti

Opaskyltti on suosituin kylttimalli. Kyltit jyrsitään yhdelle laudalle (28 mm x 140 mm x haluttu pituus) käyttäen joko pallopää- tai V:n mallista terää. Kyltteihin voidaan jyrsiä tekstin lisäksi logoja ja symboleja.

Hintaesimerkki

Lähtöhinta 25,00 € + 1 ,00 €/kirjain + alv

(Mökki: 25,00 € + 5,00 € + alv 24 % = 37,20 €)

Ovikyltti

Ovikyltteihin voidaan kaivertaa sukunimi tai jokin muu lyhyt teksti (sauna, wc, puuvaja tms.)

Seinäkyltti

Seinäkyltit ovat opaskylttejä korkeampia ja ne tehdään liimaamalla useampi lauta yhteen vedenkestävällä puuliimalla. Tekstikoon kasvaessa tekstin tai logon tasaiset osat viimeistellään tasakärkisellä terällä, jolloin lopputuloksesta tulee huolitellun näköinen. Seinäkyltit voidaan varustaa myös led-valoilla. Eräkämpällä kylttien ympärillä roikkuvat myrskylyhdyt näyttävät varmasti hienolta.

Hintaesimerkki

Lähtöhinta 40,00 € + 2 ,00 €/kirjain + alv

(Fatwood: 40,00 € + 14,00 € + alv 24 % = 66,96 €)

Opastaulu

Opastaulut ovat halutun kokoisia ja muotoisia ja ne tehdään asiakkaan toiveiden mukaan. Taulun koko voi olla enintään 600 x 1000 mm.